![]() |
|
|||||||
| Webmaster Bölümü Web Üzerine Tartışabileceğiniz Bir Bölümümüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
|
arkadaşlar site açılacak diye illaki paraya gerek yok...bakın bugün smf ile kurulmuş bir site gösterim..ücretsiz ftp ye smf kurmuşlar bende site tasarımından anlarım bugün bu siteye de baktım ücretsiz site konuları dikkat çekmiş ama hep hazır site boşverin şimdi hazır siteleri...
işte bakın benim anlatacağım tarz kurulmuş bir site üstelik bu smf siz vbulletinlede kurabilirsiniz.. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] önce [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] sitesinden ftp alın.sonra vbuleltin ,smf ,nuke hangisini indirmek isterseniz birisini indirin ftp ye yükleyin zaten gerisi basit sizden istenenleri girin yeter..siteniz hazır düzenlemesi size kalmış zaten düzenlemsi basit. yani demek istediğim şu ücretli sitede alsanız aynı şekilde kuracaksınız hem sizin için iyi bir deneyim olur..hemde bir siteniz olur ücretsiz yani ücretsiz diyipte verilen hazır sitelerin hiç biridsi kalıcı değil size de bir faydası olmaz.sadece o şirkete faydası olur.. ben starhackle yeni tanıştım güzel bir site ve üyeler genç bence bir an önce hazır siteye kavuşmayı değil,site nasıl kurulur bunu öğrenmeliler çok basit ve kolay.. gerçekten tasarım yapmak isteyen üyelerin takıldığı yer olursa zamanım oldukça yardımcı olurum adresim :4kR3p@the-sabotage.org açıklama yap diyen arkadaşlar için yeniden düzenliyorum mesajı.. kısaca 01: ücretsiz bir ftp alın 02:vbulletin ,smf yada nuke,bunun dosyasını indirin.resmi sitelerinde var bu dosyalar 03:bu dosyayı ftp ye atın sizden istenilen şifreyi girin bitti siteniz açıldı..
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Yukarıdaki İşaretlenmİş OLan yere TıkLayarak UYgunsuz Kullanımları moderatörlere veya Adminlere Bildirebilirsiniz. BilGiniZe... 8D1T 8y 4kR3p |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|