![]() |
|
|||||||
| Webmaster Bölümü Web Üzerine Tartışabileceğiniz Bir Bölümümüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
|
bedava .com .net .info .eu domainler....
arkadaşlar ben dün üye oldum bu siteye... bu site hakkında hemen hiç bir forumda detaylı bilgi yok...ben anlatmak istiyorum... site en kısa sürede büyüme çabasında olan yabancı bi domain şirketinin forum sitesi... bu sitede üye olduktan sonra mesaj yollayıp ve referans vererek puan kazanıyorsunuz...yolladığınız mesajlar 5 puan... getirdiğiniz her üye 25 puan... puanınız 1000 olunca domain alabiliyorsunuz... 5 gün öncesine kadar kampanya varmış 200 puana .info domain veriyorlarmış ancak bitmiş...belki ilerleyen günlerde tekrardan böyle bişey yapabilirler... vereceğim linkten üye olursanız beni referans vermiş olacaksınız... bunu sizlerle paylaşan birinden bunu sakınmazsınız heralde...
üye olduktan sonra dikkat etmeniz gereken en önemli husus site içerisinde ingilizce den başka herhangi bir dilde yazı yazmamanız...diğer husus da puan kazanmak için spam yapmamanız...şimdiden hayırlı olsun... NOT:ALINTI DEĞİLDİR...TAMAMEN KENDİ YAZIMDIR... [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...]
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Yukarıdaki İşaretlenmİş OLan yere TıkLayarak UYgunsuz Kullanımları moderatörlere veya Adminlere Bildirebilirsiniz. BilGiniZe... 8D1T 8y 4kR3p |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|