![]() |
|
|||||||
| Web Tasarım - Grafik Grup Komutanlığı The-SaboTage Team İçin Yapılmış Olan Grafikler ve İndexlerin Bulunduğu Alandır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ordudan Atılan Hain
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
|
photoshop mucizesi tamamlandı siteye yeni üye olamkla birlikte diccccccem
ama degililm eski üyeligimin şifresinin unutttum neyse benim photoshop tan baya iyi anlayan arkadşımda ricam sonucu yapıldı? ney mi bayrak hackladıgınız sitelere bi index atıonuz ya işte oraya bide sitenin bayragı konsa ii olur dedim işte bayrak [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Says: Lan A.Q Eniği Madem Senin O photoshopttan anlayan arkadaşınla seni üst üste koyar si....rim. madem bayrak koyacan link yerine direk resim koy alttaki keyllog u farketmicek kadar salakmı sandın sen bizi. De si.....tir git günaha sokma beni Edit: Lanet_Zebani |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
agzına saglık zebanı eywallah
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Korgeneral
![]() |
tebrik ederim ps ta beni geçtin
![]() Sanalda Hiç Kimseyi Örnek Almadım Şimdi senin tasarımcılığını örn alıcam salocan.com ama gerçi sana ben küfür etmem tsh nin indexini görmen yeterli sanırım biz genelde bunu basarız.
--==+ CLassMaN +==-- --==+=============================================== =================================+==-- --==+=============================================== =================================+==-- --==+ The-Sabotage Cyber Hackers And Security Platform [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] +==-- --==+=============================================== =================================+==-- |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üstteğmen
![]() |
İşte Hackeriz Diye Geçiniyonuz lanetli kardeşim anlamasa hiç biriniz çakallığı fark edemiyecektiniz :) yazık size :)
Emeğe Saygınızı - Tşkler - Güzel Paylaşım - Eline Sağlık veya Klavyene Sağlık - Devamınıda Bekleriz gibi mesajlar yazma yerine; TEŞEKKÜR BUTONUna tıklamanız Yeterli. Burda Üyenin Yazsığı Msj veya Açtığı Konu sayısı Herzaman II. Planda dır. Öncelik Yaptığınız Teşekkür veya Aldığınız Teşekkür sayınızdır. Harcanan Emeklere Saygı Gösterin Lütfen |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|