![]() |
|
|||||||
| Web - Server Hacking & Security Web Hacking Hakkında Bilmek istediğiniz Herşey,koruma yolları ve güncel açıklar ile ilgili Bölümümüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
|
Powered By 3.4.5 + Web Hacked
Google'a : ' Powered By 3.4.5' Yazıyoruz...
Cıkan Sitelerenin Sonuna ; forum/install/tableprefix.php Koyuyoruz Ve Admin Panelindeyiz... Admin Paneli Sayfasının İçinde Sağ Tuş'a Tıkla >>> Kaynağı Görüntüle >>> CTRL-F Basıp >>> hidden Yazıoyuruz Ve Buradaki Mantık Hidden Kodun'da Admin Md5 Bulunmaktadır... Bunu Alıp Milw0rm'a Veriyoruz Kıran Bildiğini Kırara Şans Biraz 'da [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] seLametLe!
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
|
milworm kim yhaa
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Yukarıdaki İşaretlenmİş OLan yere TıkLayarak UYgunsuz Kullanımları moderatörlere veya Adminlere Bildirebilirsiniz. BilGiniZe... 8D1T 8y 4kR3p |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
|
Paylaşım için sağol ellerine sağlık ben bir çok md5 bulmuştum eskiden ama kıramadığım için bişey yapamadım tabii.
Bu arada 4kR3p Kardeş milworm md5 hash kırıcı md5 nedir biliyorsundur. Bunu yazmak bana düşmez ama yardımcı olurum inşallah!!! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|