![]() |
|
|||||||
| Web - Server Hacking & Security Web Hacking Hakkında Bilmek istediğiniz Herşey,koruma yolları ve güncel açıklar ile ilgili Bölümümüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
İndex yapmak İsteyenler
Evet Arkadaslar Web HAcking te İhtiyacınız Olan yegane materyal Indextir ve Ihtiyacınız Olan Sizi Anlatan Indexi Kendiniz yapabilirsiniz...
THE-SABOTAGE.ORG BİR YENİLİK DAHA SUNUYOR ARTIK İNDEXİNİZE MP3 KOYABİLİR İSTEDİĞİNİZ VİDEOYU EKLEYEBİLİRSİNİZ AYRICA BULAMADIĞINIZ LİNKLERİ BİLDİĞİNİZ GÜZEL İNDEXLERİ DE BU BAŞLIK ALTINDAN İSTEYEBİLİR YADA PAYLAŞABİLİRSİNİZ [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Ayrıca Arkadaşlar Buradan Paylaştığınız İndexlerde Allah'u Teala nın Adının Geçtiğini Atatürkün Adının Geçtiğini Gördüm Birşeye Dikkat çekmek İstedim Kimse Bana Hak Vermek Zorunda Değil Bu Benim Kişisel Görüşümdür: Bakın İslama Hakaret Eden Sitelerde Allah'ın Adını Hatırlatmanız Güzel Birşey Türklüğe ve Türke Hakaret Eden Sitelerde Atatürk'ü Anmanız güzel Birşey Fakat Burada HAcking Yapan Arkadaşların Yada Yapmak için yol Alan Arkadaşların Hedefli gittiğini Sanmıyorum Sizin Anlamadığınız Bir Dilde Olan Bir Siteye Bu Kutsal Değerleri Nakşetmek yanlış Olabilir.O HAck Ettiğiniz Site Bir YArdım Kuruluşunun Sitesi Olabilir İnsanlık Adına Yararlı Bir Site Olabilir Bunu Bilemessiniz Ben Bile Çoğu Zaman anasayfaya bakmadan basarım indexi Yanlız Bu Tip Unsurları göz Ardı Etmemek Gerek Sonuçta Siz o İnsanlara Zarar VEriyorsunuz Ve Allah'ın Adını orada Koyuyorsunuz Bu Bence Yanlış Bir Haraket Onun İçin Tek Bir İndexe Bağlı Kalmayın Yada Başka Unsurlara Dikkat Çekin. Kişisel Fikirimdir... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|