![]() |
|
|||||||
| Web - Server Hacking & Security Web Hacking Hakkında Bilmek istediğiniz Herşey,koruma yolları ve güncel açıklar ile ilgili Bölümümüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ordudan Atılan Hain
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
Serverden FTP Şifresi Alma :)
Açık : Windows server Helm Sistem Açığı
Açık Sonuçu : Serverdeki Sitelerin FTP Şifresi MD5’li Olarak Alma [Kırarak Ele Geçirme] MD5 Kırıcı Site : [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] vs siteler ve programlar var.. Açık İçin Sistemde Dolaşma izni olmalı serverde bulunmalısınız bir shell c99 veya r57 ile yada bug açığı ile bağlanmalısınız servere ondan sonra ve son olarak indirilmiş dosyalardan yani serverdeki sitelerden birinin server ve ftp bilgileri altta veriyorum verilen site [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [ Tarafımca Hacklenmiştir. ] İNDİR <> altta [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...][1].com.rar Umarım Yararlı Olmuşumdur. HELM Serverlerde Açık Mevcuttur. Resimdede Yazdıgım Gibi Diğer Server Kontrol Sistemleri Cpanel , Plesk vb. kontrol sistemlerinde daha farklı saklama sistemi kullandıgı için bu yöntem kullanılamaz Açık Tamamı İle bana aittir. ve benim Anlatımımdır... Hack bir ilmdir başarabilen alimdir |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|