![]() |
|
|||||||
| Web - Server Hacking & Security Web Hacking Hakkında Bilmek istediğiniz Herşey,koruma yolları ve güncel açıklar ile ilgili Bölümümüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
Vbullettin 3.5.4'de Admin md5 Çalma
s.alm arkadaşlar ilK önce sizlere kolay gelsin size vbulletinde admin md5 ini calmayı göstericem ama kırması size kalmış her şeyi buldum ama kıramadım malesef belki ALLAH size yardım eder sizler kırarsınız
şimdi başlayalım isterseniz kemerlerinizi bağlayın uçuşa HanyaNLi ile hazır olun fazla deil tam 10 adımda işimiz bitiyor ve saniyeler sürüyor buda bizim en büyük avantajımız farkedilmemiz çok zor olucak Başlıyoruz.! 1: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] yi açıyoruz. 2: Powered by vbulletin 3.5.4 yazıyoruz 3: ara diyoruz. 4: karşımıza çıkan linklerden canımızın istediğini tıklıyoruz. 5:ve açılan adresin sonuna /install/tableprefix.php kodumuzu ekliyoruz 6: örnek : [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 7: sonra karşımıza admin giriş paneli açılıcak 8: karşımıza açılan pencerenin herhangi bir yerinde sağ tuş yapıyoruz ve kaynağı görüntüle diyoruz. 9:vee vee veeeeee <input type="hidden" name="s" value="45d110afc945ee3f4be6474c8c4393d8" /> karşınızdaa aradığımız şeyy yani md5 10: bu md5 i kırabilirseniz artık admin olarak giriş yapabilirsiniz birde admin nickini bulmanız lazım. işte arkadaşlar bu kadar benden yol göstermesi gerisi size kalmış |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|