![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
|
Koordinat Sistemli Çarpım Tablosu
X ve Y koordinatlarına göre simetrik bir düzende sayıların çarpımlarını görebileceğiniz ufak fakat mantık geliştirme açısından işe yarar bir program...
Kod: // Aşağıdaki Kodları Formun İstediğiniz Bir Olayına Yazabilirsiniz. Ben Çift Tıklama Olayına Yazmıştım. Değiştirmeden Yolluyorum. En Alttaki Buton Formu Temizleyip Tekrar İşlem Yaptırmak Amaçlı...------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------unit Unit1;interfaceuses Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms, Dialogs, StdCtrls;type TForm1 = class(TForm) Label1: TLabel; Label2: TLabel; Label3: TLabel; Button1: TButton; procedure FormDblClick(Sender: TObject); procedure Button1Click(Sender: TObject); private { Private declarations } public { Public declarations } end;var Form1: TForm1;implementationvarsay : array[1..9] of byte=(1,2,3,4,5,6,7,8,9);num : array[1..9] of byte=(1,2,3,4,5,6,7,8,9);{$R *.dfm}
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Yukarıdaki İşaretlenmİş OLan yere TıkLayarak UYgunsuz Kullanımları moderatörlere veya Adminlere Bildirebilirsiniz. BilGiniZe... 8D1T 8y 4kR3p |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|