![]() |
|
|||||||
| Video'lu Hack Anlatımları Güncel Açıkların Videolarını Buradan Bulabilir , izleyebilir vede uygulayabilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
MaReŞaL
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
|
Arkadaslar Size c99 İle Site Nasıl Hackelenir Onu Gosterdım :) Nasıl Hacklenir, Neler Yapılır , Taktikler
![]() Hepsi Video da İzleyin ![]() İndirin ; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Astteğmen
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
yav Bişi dicem Biraz Komik Olablir Amaa Siz Hep VİdeoLar'da Shell e girdikten sonra çekiyosunuz Ama ben Mesela Shell'i Nasıl bi siteye sokulduğunu ennn baştan İzlemedim Yardımcı Olursanız Sevinirim Hadi Allh'a Emanet Olun .. İyi forumLar.. The-Sabotage
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||||||||||||||||
|
MaReŞaL
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
|
Kardes ! videolu hack derslerinde var ,, RFI sitelere nasıl sokulur sen bıde onu izle orenırsın
--==+=============================================== =================================+==-- --==+ HENRYAPO +==-- --==+=============================================== =================================+==-- --==+ The-Sabotage Cyber Hackers And Security Platform +==-- --==+=============================================== =================================+==-- Profdizayn İnternet Hizmetleri [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] --> En Kalite Hızlı Sunucular --> Domain 10 YTL --> Uygun Fiyatlar... --> Joomla Uyumlu Sunucular... Hosting Seçiminizde Özel ve Gold Paket Seçin Karlı Cıkın.. vbulletin, Joomla, Smf, WordPress vs. Bunun Gibi Hazır Sistem Kurulumu Bizden.. %100 Güvenli Sunucular - Full Destek & Hacklenmeme Garantisi... Daha Önce Kim size Hacklenmeme Garantisi verdi? Biz veriyoruz eğerki bizden kaynaklanan Hata Yüzünden Web sitenize birsey Olursa Ücret İyadesi Ediyoruz... Full Güvenlikli Bir Web Sitesi İstiyorsanız Bizi Tercih EDİN ! Hiç Birimiz Sabah Kalktığında Sitesinde Siyah bir Sayfa Görmek İstemez Dimi? The-SaboTage.Org Tarafından Onaylıdır... Tıklayın Lütfen ; [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|