![]() |
|
|||||||
| || TSH || Yeni Üyelerimiz ... TSH , Ye yeni Kayıt Olan Üyelerimiz Sizleri Tanıyalım ... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Astteğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2007
|
Merhaba..
Arkadaşlar merhaba. Aranıza bu sabah yeni katıldım. Ben Samsun'dan Emine D. yaklaşık on gündür içimi kemiren bi sıkıntı yüzünden google'da uzun bir arama sonucu sitenize ulaştım. Siteyi az buçuk gezdikten sonra, iyice emin oldum ki, hakeden insanların hakettikleri muamele yapılmış ve siteleri hacklenerek hadleri bildirilmiş! Ellerinize sağlık..
Benimde buna benzer bir sıkıntım var.. 1 ay kadar önce bir forum sitesine üye oldum. Sözüm ona herkes fikirlerini açıkca ve özgürce beyan ediyordu. Bende buna uyarak, büyük bir rahatlıkla siyasi fikirlerimi yazdım. Yalnız yazdıklarımı yanlış anlayan bir sivrizekalı bana aleni olarak hakaret etti ve en iyi hakareti militandı. Yönetimde o üyeye bunun hesabını sordum diye beni siteden süresiz banladı! Kaldı ki ben bu güzel ülke için bir sn düşünmeden, canını verebilecek kadar cesur, her karış toprağı için dünyaya meydan okuyacak kadar mert, bu coğrafyaya aşık bir insan evladıyım.. Sizden ricam kısa bir süreliğine dahi olsa bu insanlara haddini bildirmek için bana yardım etmeniz.. Şimdiden herşey için teşekkür ederim.. Sevgilerimle... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
MaReŞaL
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
|
hııııımm hoşgeldın ancak söylediklerin düşündürücü sahsen senın nasıl bıir düşüncede olduğunu bilmiyorum. Ama sunu soyliyeyim Bu Sitede Irkcı düşünceler istemiyorum ! nasıl olursa olsun ! siyası veya baska bır turlu bu kurala uyarsan san yardım edebiliriz
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Astteğmen
![]() Üyelik tarihi: May 2007
|
Sevgili Henryapo, hiçbir platformda sorulmadığı zaman fikirlerimi beyan etmedim. Sorulduğundaysa kimseyi rencide etmeden, dozunu büyük bir titizlikle ayarlayarak cvp verdim. Kaldı ki ben sağ bir partiye oy veren 27 yaşında yetişkin bir insanım.. Bana yapılan tahammülsüzlük ve hoşgörüsüzlüktü. Bunu kaldıramadığım için yardımlarınızı istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
MaReŞaL
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
|
öncelikle aramıza
M in M. Bahsetmek istediğini gayet eii anladım burda hack bölümünde istediğin dökümanı bulabilirsin. Aklına takılan herangi bi konuda biize gerek forumdan gerekse msn den istediğin zaman ulaşabilirsin.
\\\|/// \\ - - // ( @ @ ) -----------oOOo--(_)-oOOo------------ [ The-Sabotage HaCKeRs] [ [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ] [ T-S-H ] ------------ooooO-----Ooooo------------ ( --)---------( --) \ -(---------)- / \_)-------(_/ Beğendiğiniz Paylaşımların Hakkını verelim Arkadaşlar. Emeğe Saygınızı - Tşkler - Güzel Paylaşım - Eline Sağlık veya Klavyene Sağlık - Devamınıda Bekleriz gibi mesajlar yazma yerine; TEŞEKKÜR BUTONUna tıklamanız Yeterli. Burda Üyenin Yazsığı Msj veya Açtığı Konu sayısı Herzaman II. Planda dır. Öncelik Yaptığınız Teşekkür veya Aldığınız Teşekkür sayınızdır. Harcanan Emeklere Saygı Gösterin Lütfen
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|