![]() |
|
|||||||
| Saldırı ve Operasyon Merkezi The-SaboTage , Üyelerinin Saldırı ve Operasyon Alanıdır |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ordudan Atılan Hain
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
Hack Haberleri
Cyber-Jehad.Org Yönetiminden Lamer Avı
Sizin İçin Seçtiklerimiz. Bu haber için makale bulunamadı Timimiz Sapık-ı telin adlı operasyonda istihbaratına gelen ve sapıklığı test edilen 1500 adet msn adresine el koymuştur.. [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Team'imiz Saf milleti kandıran ve Turk insanın saf beynini sulandıran bir hacker grubuna saldırı düzenleyip deface etmiştir. Yalanlarınıda resimleri ile kanıtlamıştır Hacklenen Site: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Hacklenen Site Kaydı: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Operasyonlarım Tüm hızı ile devam edecektir. Diyen Team Yetkililerini Kutlar Başarılarının Devamlarını Dileriz. Cyber-Arena Hacklendi Cyber-Arena Hacklendi Doublekickx Yaptýðý Saldýrýyla Cyber-Arena da index yedi Son zamanlarda sitelerde Karþýlýklý bir Savaþ baþladýndan Cyber-Arena da Kurban oldu Doublekickx Arkadaþýmýzý Tebrik Eder Baþarýlarýnýn devamýný Bekleriz!....... Buda Videosu arkadaþlar [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Site: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] l3ohack Hacklendi ... Tamamen zevk ve Türk Hackerların gövde gösterisi içindir.. :) Phantom Orchid ve Shad0wMan ortak saldırısıdır.. İkiside herhangi bir team ile bağlantısı yoktur. Hacklenen Site: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Hacklenen Site: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Astteğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
arkadaslar bır mırc mekanı var adamın bırı ıstegıının nıckıne gırıo ve ıstedını ekıp bıcıor bende bunun nasıbını aldım şekıl yapıor bırazda ezildim tabi bu işin üstesınden gerım deıp bana yardım etmek isteyen kardeşleri
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] bana ulassınlar cok rica edıorum HEPİMİZ BU ORDUNUN ASKERLERIYIZ |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|