![]() |
|
|||||||
| Photoshop & Flash Photoshop Efektleri & Eklentiler Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
|
Öncelikle üstünde çalışacağımız resmi açıyoruz. Ben bunun için Meg Ryan'ı seçtim, zira hem hoş bi bayandır hemde çok fotojeniktir kendileri
![]() Sonraki işlemler aynen şu sıralamada devam ediyor:Filter-Filter Gallery. ![]() Açılan pencerede Sketch seçeneği altında Stamp'e tıklıyoruz. ![]() Light/Dark Balance ve Smoothness değerleriyle oynayarak resmimize istediğimiz havayı veriyoruz. Ben sırayla 7 ve 3 değerlerini verdim. Zaten görüntülerde de açıklamalar olduğu için lafı uzatmaya gerek yok. İşte bunlar da son halleri.. ![]() ![]() Bakıp geçmektense en azından bir selamı çok görmeyen arkadaşlara selam olsun. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Korgeneral
![]() |
çok basit bi çalışma olmuş ama bilmeyenler için ii oldu
--==+ CLassMaN +==-- --==+=============================================== =================================+==-- --==+=============================================== =================================+==-- --==+ The-Sabotage Cyber Hackers And Security Platform [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] +==-- --==+=============================================== =================================+==-- |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|