![]() |
|
|||||||
| Pc'niz İçin Güzel Programlar Program dağıtım ve isteklerinizi bu başlık altından yapabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
|
Ekrandaki herşeyin resmini çekin (caps)
Arkadaşlar gerçekten ekrandaki herşeyin fotoğrafını çekebilirsiniz bu kadar kolay olduğuna inanamıyacaksınız sadece F11 tuşuna basıyorsun ekranda ne varsa jpg,bmp ve diğer formatta resim çekebiliyor.sadece 111 kb deneyin....
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] KURULUM ALMANCA OLDUĞU İÇİN Kurulum setup tıkla açılan sayfada şunları izle Weiter,ja,Weiter,Weiter,Weiter,SchlieBen ,hayır de tamam sonra çıkan sayfada Aktionen tıkla kayıt etmek istediğin dosya çeşidi seç örnek:JPG.GİF daha sonra dosyayı tıkla resmini çektiğin de sürekli kayıt yapacagın yeri göster,Speichern tıkla bittiiiii....F11 Bastığınızda ekranda ne varsa resmini çekip gösterdiğiniz dosyaya atar Bu kadar...iyi çalışmalar
+-+-----------------------------+-+ +-+-------------------------------+-+ +-+ Susmak Veilmesi Gereken +-+ +-+ En Güzel Cevaptır. +-+ +-+ Ben Sustum +-+ +-+ İsteyen Konuşsun. +-+ +-+ .:Spotgang:. +-+ +-+-------------------------------+-+ +-+-----------------------------+-+
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|