![]() |
|
|||||||
| Keylogger & Trojan & Virüsler Her türlü keylogger , trojan vb. yazılımlar ve açıklamaları. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Astteğmen
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
|
Keylogger'ı Tanımsız Yapmak + Video
-------------------------------------------------------------------------------- S.A. Arkadaslar TrojanLarınızı Antivirüslerden gizleyin kaçırın , , VirüsTotaL’da tarama sonucu nuda videoda gösterdim... Mail Güvenlikle alakalı olduğu için buraya açmayı uygun gördüm. Ama yanlısh bir yere actıysam mail güvenlik moderatörleri Condor ve XOX kardeshlerim veya diğer yöneticiler uygun kısma tasıyabilirler... AhnLab-V3 - - - AntiVir - - - Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - - eTrust-Vet - - - Ewido - - - FileAdvisor - - - Fortinet - - - F-Prot - - - F-Secure - - - Ikarus - - - Kaspersky - - - McAfee - - - Microsoft - - - NOD32v2 - - - Norman - - - Panda - - - Prevx1 - - - Rising - - - Sophos - - - Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - VBA32 - - - VirusBuster - - - Webwasher-Gateway - - Bu tür Antivirüslerce Keylogger den olushturduğumuz server tanınmaz tanınmamaktadır.... Videoyu kendim çektim...Kaliteli bir paylaşım olduğu kanısındayım Kendi Antivirüsm olan Eset Nod32 3.0 Smart Security bilene hatta Kaspersky bile serverımı yakalayamadı... Undecter ın kullanımınıda Videoda belirttim... Videolu anlatım ,Konushma sözleri,Tanımsız yapma programı .... : [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ... t.rar.html Alternatif Link 1: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Alternatif Link 2: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ProAgent Download: [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] Rar Pass:: Kruis Videoyu Kaliteli izlemek için Gom Player Son sürüm : [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] ... 36fdbadac6 Video tamamen benim anlatımımdır...Masterhackte vardı gibi cümleler kullanmamanızı istiyorum değişik bir yazılım vede videolu anlatım...Umarım tüm arkadashlarıma faydalı olmushtur....
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|