![]() |
|
|||||||
| Eğlence / Mizah / Geyik Ahlak ölçüleri içerisinde Eglence, Mizah ve Geyik Bölümünüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() |
Yıl: 1965
Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım.. Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim* âdetâ vecde geldim. Buna mukâbil az bir müddet sonra kendime gelir gibi oldum* yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı. Üstümü başımı toparladım* kendinden emin bir sesle 'akşam-ı şerifleriniz hayrolsun' dedim. Yıl: 1975 Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım.. Ne yapacağıma karar veremedim* heyecandan ayaklarım titredi. Ama çok geçmeden kendime gelir gibi oldum* yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı.. Üstüme çeki düzen verdim* kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim. Yıl: 1985 Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım.. Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim* heyecandan ayaklarım titredi. Amma ve lâkin kısa bir süre sonra kendime gelir gibi oldum* nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı. Üstüme çeki düzen verdim* kendinden emin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim. Yıl: 1995 Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım. Fenâ hâlde kal geldi yâni.. Ama bu iş bizi bozar dedim. Baktım o da bana bakıyor* bu iş tamamdır dedim. Manitayı tavlamak için doğruldum* artistik bir sesle 'selâm' dedim. Yıl: 2006 Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni.. Oğlum bu iş bizi kasar dedim* fenâ göçeriz dedim* enjoy durumları yâni. Ama concon muyum ki ben* baktım ki o da bana kesik.. Sarıl oğlum dedim* bu manita senin. 'Hav ar yu yavrum?' Yıl: 2026 ven ay vaz si hör ; ben çok sürprays yâni öyle işte birden..hayy beybi dedim ona ama ben ay dont nowww yani âbi yaa.. Ama o da bana öyle baktı* if so âşık len bu manita.. 'offff beybiiiii offfffff layf iz superrrrrr yaaa ..' Hâlâ vakit var!. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|