![]() |
|
|||||||
| Eğlence / Mizah / Geyik Ahlak ölçüleri içerisinde Eglence, Mizah ve Geyik Bölümünüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
Babadan Para İsteyen Oğul
Tamamen Kendi Üretimim
Yerli Malı Yurdun Malı Herkes onu Yorumlamalı Hiçbir Yerden Esinlenilmemiştir Desemde Yalan olur dimi uu® Oğul Baba naber aslan babam benim Baba Noldu yine Ne istiyon Oğul İlla bişey mi istemem lazım insan babasını sevemez mi Baba Gözlerim yaşardı Fazla uzatmada ne istiyon onu söyle Oğul Arkadaşlarla sinemaya gideceğizde birazcık Para versen(boynu bükük sen acıklı) Baba Tamam bugünlük veriyorum bundan sonra vermem Oğul Baba naber Elim sıkışıkta Biraz Para versen !!! Baba Elin Ne zaman açılacak Oğul İşe gireyim o zaman açılır Baba eee o zaman işe gir elin açılsın bana muhtaç olma Oğul iyide baba daha okuyorum nasıl çalışabilirimki Baba (baba başlar anılarını anlatmaya)Biz senin yaşındayken hem okuyor hem çalışıyorduk şimdiki gençliğe bak be oh bir eli yağda bir eli balda Birde Ukalalık yapıyor Oğul Tamam baba Tamam verme ama ilerde para kazanınca görüşürüz "Bir Zamanlar fakir ama gururlu bir oğlun vardı baba ) Oğul Baba para versene baba git annenden alsana hep ben hep ben bizdede imkan var eşek sıpası Oğul ama annem çalışmıyorki onada parayı sen veriyorsun yani bir bakıma yine senden alcam parayı Baba evet haklısın galiba bu davranışın için seni ödüllendiriyorum istediğin için vermiyorum parayı Oğul baba harçlık zamanı gelmedi mi Baba oğlum daha dün vermedim mi haftalık harçlıgını Oğul iyide baba arkadaşlarla gezince bitiyor ben ne yapabilirim Baba Mesela gezmeyebilirsin Nasıl fikir Oğul Tamam baba vermicen ben annemden isteyim Oğul Baba ben geldim baba Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer Kürkçü dükkanıdır zaten hani para istemeyecektin bir daha Oğul Onu geçen hafta söylemiştim baba bu hafta için geçerli değildi ki baba o zaman bu haftada ben söyleyim gelme nasıl kabul edenler(bir baba el kaldırır) kabul edilmiştir. (çok demokratik bir ortam oldugu için oğul boynunu bükerek odasına çıkar) Oğul Babacımm Senle uzun zamandır tavla oynamıyoruz değil mi hadi gel tavla oynayalım ama parasına tamam mı Baba uzatmadan baba para istiyorum desene Oğul baba para istiyorum baba Ne yapacaksın para boş yere harcamıyorsun değil mi?? Oğul Çok hayırlı işlerde kullancam mesela arkadaşlarla sinemaya gitcez baba Daha geçen gün gittiniz ya hem niye her seferinde sen para istiyorsun sadece sen mi ısmarlıyon eğer öylese ayrıl arkadaşlarından ben paramı boş işlere atamam Gece gece bu kadar çıktı inşaallah beğenirsiniz Yorumları bekliyorum
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|