![]() |
|
|||||||
| Eğlence / Mizah / Geyik Ahlak ölçüleri içerisinde Eglence, Mizah ve Geyik Bölümünüz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
|
Doğru İşte misiniz?(mizahi bir test )
1) Pazartesi sabahları size ne ifade eder?
a- İmdat adam öldürüyorlar b- Ne mutlu bana, bir işim var ve yarın gene çalışacağım c- Pazar sabahı ne ifade ediyorsa onu! 2) İşe giderken giyiminize özen gösteriyor musunuz? a- Elbette, her zaman ütülü bir şortla işime giderim. b- Söylemesi ayıptır iş kıyafetimi 950 milyon liraya en iyi mağazadan aldım. c- Ya tabi, işe her zaman smokinle giderim 3) İş arkadaşlarınızla aranız nasıl? a- Çok iyi, her zaman dedikodu yapabilecek malzeme bulabiliyoruz birlikte b- Dün tatil sırası yüzünden karakolluk olmamızı saymazsak hiç fena değil c- Laf aramızda çok hıyarlar yahu 4) Patronunuz iş seyahatine çıktığında aşağıdakilerden hangisini yaparsınız? a- Masasına kurulur, telefonundan 200 adet şehirlerarası görüşme yaparım b- İnanmayacaksınız ama iki kat daha fazla çalışırım c- Gözlerime inanamam ve derhal göz doktoruna giderim. 5) Dışardaki bir işiniz iş saatinize sarkar mı? a- Salkım saçak sarkar b- Kartal kalkar dal sarkar, dal sarkar kartal kalkar c- Kadınlara sarkmayı tercih ederim. 6) Bir aile hakkında ne düşünüyorsunuz? a- İyi şeyler b- Kötü şeyler c- Hiçbir şeyler 7) Bir partidesiniz ve biri size ne iş yaptığınızı sordu. Ne dersiniz? a- Ne iş olsa yaparım abi, derim b- 3 holding, beş işporta tezgahım var derim c- Niye soruyon lan, yoksa maliyeden misin, derim 8) İşyerinde bir nezle salgını başladı ve çalışanların çoğu hasta. Ne yaparsınız? a- Onlar nezle olursa, ben aynen kızamıkım abi b- İşlerinizi ben yaparım deyip hepsini evlerine gönderir, sonra da sekretere sarkarım c- Ne numara yapıyonuz lan adiler, derim 9) Patronunuzun aniden sizi yanına çağırırsa ilk tepkiniz ne olur? a- gene bir kabahatimi buldu, diye düşünürüm b- Besmele çekerim, dua ve beddua ederim c- Hemencecik o günkü gazeteyi açıp falıma bakarım 10) Bulantı ya da başağrısı ne sıklıkta işgününüzü mahveder? a- Sık sıklıkta b- Hamile kaldığım zamanlar c- Zam alamadığım zamanlar 11) Özel bir sebepten dolayı haftasonu çalışmak zorunda kaldığınızda nasıl hissedersiniz? a- Kin, nefret, ölüm, cinayet, dehşet vs b- Romantizm, aşk, ihtiras, şehvet c- Hiçbir işe elimi sürmem, bol bol chat yaparım 12) İşyerinde flörtü onaylıyor musunuz? a- Ben yapıyorsam evet b- Patron yapıyorsa da evet c- Diğerleri yapıyorsa ahlak masasına ihbarda bulunurum 13) İşteki pozisyonunuza faydası olacak olsa akşam kurslarına katılır mıydınız? a- Zaten üç kuruş alıyorum, onu da kursa mı vereyim b- Şu anda zaten 5 kursa gidiyorum c- Gitmem gideni de hiç sevmem 14) Başka bir şirketten biraz daha iyi maaşlı bir iş teklifi gelse ne yaparsınız? a- Rabbim bana bugünleri de gösterdi derim b- Patronuma kapris yaparım, hava atarım c- Nerede o günleeeeer 15) Terfi ihtimaliniz ne kadar? a- Trilyonda 0,0001 b- 3 ışık yılı içersinde c- Ben zaten en tepedeyim, buradan öte köy mü var 16) Bir iş randevunuz olduğunda ne kadar dakiksiniz? a- Bir saat geç gidecek kadar dakik b- Üç gün erken giderim c- İşim yok ki randevum olsun 17) Yandaki ofisde israrla çalan telefona tepkiniz ne olur? a- Fişini çekip, cihazı da çöpe atarım b- Belki patron arıyordur diyerek, önümü ilikleyip açarım c- Zil sesine uygun bir güfte yazarım 18) İş saatleri dışında iş arkadaşlarınızla buluşmaktan hoşlanırmısınız? a- Şeytan görsün yüzlerini b- Evet, sık sık biraraya gelip, patronu çekiştirmekten çok hoşlanırız c- Eşimden izin çıkarsa evet 19) Çalıştığınız şirketin tüm yeni teknolojiyle donanması gerektiğine inanıyor musunuz? a- Evet, bana da bir tane Pentium500 alsınlar b- Hayır, yeni şeyler alınırsa bizim zamlar seneye kalır c- Taksim'den aşağıya Kasımpaşa 20) İşinize kolayca konsantre olabiliyor musunuz? a- Hangi işe b- Ben meyva suyumuyum ki konsantre olayım hı c- Bu gece konsantre olurum, beni kimse tutamaz Değerlendirme ve Sonuç: a a b c c b a b a c c a a a b a b b c c hepsi doğruysa doğru iştesiniz 2 tane yanlış çıkarsa gene doğru iştesiniz eğer fazla yanlış çıkarsa yanlış iştesiniz emeğe saygı
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|