![]() |
|
|||||||
| Eğitim , Öğretim & E-Kitap Son Çıkan E-Kitaplar ve Hazır Ödevler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yüzbaşı
![]() |
Jackson Brown'in "Su Hayatta Neler Ogrendik''KİTABINDAN
1- Kendimi neselendirmek istedigim zaman en iyi yolun baska birini
neselendirmeye çalismak oldugunu ögrendim. 2- Bir bebegin evlilik sorunlarini çözemeyecegini ögrendim. 3- Bir tartismayi tatliya baglamadan yataga gidilmemesi gerektigini ögrendim. 4- Isyerinde romantik iliskiler aranmamasi gerektigini ögrendim. 5- Insanin kendisinden daha sorunlu birisiyle evlenmemesi gerektigini ögrendim. 6- Çalistirdigimiz insanlara iyi davrandigimizda, onlarin da müsteriye iyi davrandiklarini ögrendim. 7- Bir toplantida zekâmi ya da sohbetimi göstermek konusunda tercih yapmak gerektiginde sohbeti seçmemin daha iyi olacagini ögrendim. 8- Insanlara iyi davranmanin hiçbir maliyeti olmadigini ögrendim. 9- Gerçekten yasamaya baslamak için emeklilik beklenirse, çok uzun bir süre beklenilmis olunacagini ögrendim. 10-Iyi kalpli olmanin mükemmel olmaktan daha önemli oldugunu öğrendim. 11-Bir domuza ve bir çocuga istedikleri her seyi verirseniz sonuçta çok iyi bir domuzunuz ve çok kötü bir cocugunuz olacagini ogrendim 12-Kimle evlenecegin kararinin hayatta verilen en önemli karar oldugunu ögrendim. > > (Yas: 95) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|